Verhuisbedrijf Snel

BEL 0488 36 30 41

Monteren en demonteren van meubels kasten bij verhuis

Wij monteren en demonteren uw meubels, kasten maar ook grote rekken. Volledige demontage en montage van de oude woning naar uw nieuw adres. Verhuisbedrijf-snel uw monteer of demonteerpartner voor verhuizingen over heel België. Wij transporteren uw bezittingen naar uw nieuw adres. Zowel voor particulieren als volledige kantoren en magazijnen.
demonteren en monteren keuken

Waarom uw meubels laten demonteren en monteren door Verhuisbedrijf SnelProfessionele verhuizers

Sommige meubels zitten met de jaren stevig vast. Wij monteren en demonteren zonder dat we daar nog een handleiding voor nodig hebben. Kasten zijn dikwijls groot en onhandig om zelf te verhuizen, dikwijls is het centimeter en zelfs millimeter werk. Wij demonteren vakkundig zodanig dat uw kast op een bepaald moment niet in elkaar zakt.

Bij ieder montage en demontage verliezen de schroeven soms aan vastheid in het hout of vezelplaat. Een meubel verslijt ook. Laat je meubels uit elkaar halen en terug in elkaar steken door vaklui die dit dagelijks doen.

Een ander voordeel is dat de grote stukken op de juiste manier worden ingepakt, vervoerd, terug uitgepakt en uiteindelijk terug in elkaar worden gezet. Wij denken aan die kleine dingen. De sleutels bijvoorbeeld; hoe dikwijls gebeurt het niet dat de sleutels van een kast verloren gaan. Wij kleven de sleutels met brede plakband op de deur aan de binnenkant. Eenvoudige zaken maar waar niet iedereen spontaan aan denkt.

Wij zijn Uw verhuisfirma!

Verhuisfirma Snel, wij werken 7 dagen op 7, wanneer het u uitkomt. Wij zijn een jonge dynamische ploeg van enthousiaste verhuizers.

monteren van een boekenkast
demonteren van een kleerkast

Contacteer ons

BEL 0488 36 30 41

info@verhuisbedrijf-snel.be

Wat monteren en demonteren wij?

Wat niet door de deur of het venster kan moeten we demonteren. Grote tafels als eettafels, grote burelen, tweepersoonsbedden, hoge ladekasten, grote zetels, barkasten, dressoirs, garderobekasten, slaapbanken, ... het is al voorgekomen dat we een hele keuken demonteren en hermonteren.

verhuizen van kasten via de trap

Verhuizen zonder schade of breuk

Onze verhuisploeg neemt de volledige demontage en montageservice uit uw handen.

Wanneer iets groot en zwaar is zijn brokken snel gemaakt. Wij hebben de juiste hulpmiddelen om grote en zware dingen vlot te verhuizen. Grote meubels die u wil verhuizen, zijn meubels waar u gehecht aan bent. Wij demonteren, verpakken, verhuizen en monteren met de grootste zorg. Al uw meubels "verplaatsen" we zonder schade. Bij elk type meubel past een aangepast verhuisverpakking. Ook in de verhuiswagen wordt zorg besteedt aan het correct vastmaken van alle delen.

Wij verhuizen alles wat u wenst!

Contacteer ons

Verhuizen is een vak

Goed ingepakt en goed vervoerd is een vereiste zodanig dat uw inboedel onbeschadigd de nieuwe locatie bereikt.

Heeft u voor de verhuisdag hulp nodig? Wij denken aan inpakken in dozen. Inpakken van meubels. Het demomenteren van grote stukken en het eventueel hermonteren op de nieuwe bestemming. Laat het ons weten.

Onze firma beschikt over het geschikte transport, wij zorgen voor de juiste stabiele ladderlift die uw verdieping bereikt. Uw inboedel wordt voor het tranport correct gestapeld en vastgemaakt. Wij behandelen uw goederen met de grootste zorg.

Bel voor een zorgeloze verhuis 0488 36 30 41
Verhuisfirma
Bel 0488 36 30 41 of Mail info@verhuisbedrijf-snel.be

Wij verhuizen ook volledige kantoren

Kantoorverhuizingen worden het best gepland. Zodat het bedrijf zo weinig mogelijk tijd verliest want "time is money". Wij verhuizen alles van de kantoorplant tot de loodzware metalen archiefkasten. Wij zorgen dat al het computermateriaal en al het gevoelig materiaal vlot maar veilig wordt verhuisd. Een deftige kantoorprinter weegt algauw 50kg. Ook hier zullen wij sommige grote meubels gaan demomenteren en monteren in het nieuwe kantoor.