Kantoor verhuis door Verhuisbedrijf Snel

BEL 0488 36 30 41

verhuis kantoor bedrijf onderneming kantoren magazijnen Verhuisbedrijf Snel

Voor elk type van verhuis heeft onze onderneming de juiste verhuisoplossing. Gebruik onze jarenlange ervaring voor een perfecte verhuiservaring van uw bedrijf. Een kantoorverhuis mag voor u als ondernemer geen stressvolle ervaring zijn. Verhuis vlot en veilig met Verhuisbedrijf Snel, wij houden van grote verhuizingen.

Uw verhuis plannen.

Met een goede planning zorgt u ervoor dat uw klanten u kunnen blijven bereiken. Iedere verhuis plannen wij in op uw maat. Samen maken we correcte afspraken over welke delen van het kantoor of magazijn eerst moeten worden verhuisd. Wij verhuizen uw kantoor aan betaalbare prijzen. U bent een professional in uw vakgebied, wij zijn beroepsverhuizers!

Kantoorverhuis totaalpakket.

Een volledig kantoor en/of een volledig magazijn verhuizen vergt een totaalaanpak. Wij verhuizen uw kantoormeubilair, uw archief, alle IT materiaal, ... Bij grote bedrijven overleggen we met uw preventieadviseur. Wij zorgen, indien nodig, voor de parkeerborden. Wij brengen labels aan op de dozen zodat alles netjes op de juiste plaats aankomt.

Grof vuil containers.

Bij grote verhuizen wordt niet alles mee verhuisd. Dikwijls is dit de gelegenheid dat er eens met "de grove borstel" door documenten, maar ook versleten burelen, oude paletten, slechte bureelstoelen, die oude fax of printer, een hoop oud ijzer,...wordt gegaan. Wij kunnen voor afvalcontainers zorgen voor het grof vuil, soms moet niet alles worden verhuisd.

+
Ontruimingen vorig jaar
+
Gereden km's
*
Ton puin weggevoerd
+
24u op 24u paraat
Kantoorverhuis

Uw kantoor verhuizen van a tot z

Alles begint met een plan en een datum. Hou rekening niet alleen met de huidige eigenaar maar nog belangrijker is dat alles "werkt" in uw nieuw kantoor. Informeer natuurlijk ook uw personeel op tijd. Tijdens een verhuis kan er misschien deels van thuis uit worden gewerkt.

Daarna zoekt u uiteraard een professionele verhuisfirma zoals Verhuisbedrijf Snel. Dit is de meest eenvoudige fase, want wij zijn uw professionele verhuispartner bij uitstek. Scherpe tarieven, bekwame en opgeleide verhuizers, al het nodige materiaal voorhanden, verhuizen kan 24/7 => dus ook in het weekend. BEL 0488 36 30 41.

Tijdens het inpakken kan u best labels aanbrengen op de dozen. Zodat alles in het nieuwe kantoor meteen naar de juiste werkplek gaat. Bij het inpakken kan je meteen sorteren wat wel en niet meegaat. Heeft u op dat moment al een container nodig, dan zorgen wij daarvoor.

Magazijnverhuis

Uw magazijn verhuizen van a tot z

Uw magazijn is een stapelhuis. Uw goederen liggen opgeslagen veelal op magazijnrekken. Wij kunnen u helpen met het demonteren en monteren van uw rekken. Soms is het handig dat het magazijn op een ander moment wordt verhuisd dan het kantoor. Een magazijn verhuizen vraagt eveneens een grondige "logistieke" planning van uw eigen goederen.

Een magazijnverhuis kan in 1 keer of in verschillende fasen gebeuren. Schakel onze expertise in om in onderlinge afspraak tot de beste praktische en economische oplossing te komen.

Wij leveren u de nodige mankracht aangepast aan de grote van de verhuis, maar uiteraard ook het specifieke verhuismateriaal en transport. Beschikt u zelf over vrachtwgens voor het transport dan zijn die vanzelfsprekend ook inzetbaar. Wij denken eveneens flexibel.

Een nieuwe locatie kan voor een andere indeling zorgen. Dikwijls wordt er verhuisd omdat het magazijn te klein of te groot is geworden. In uw nieuwe magazijn kan u met uw ervaring misschien nog een efficiëntere indeling opbouwen.

Waarom kiezen voor Verhuisbedrijf Snel om uw bedrijf te verhuizen?

Onze verhuisfirma in een paar regels samenvatten is niet mogelijk omdat we elke verhuisopdracht uitvoeren op maat van de klant. Toch hebben wij een aantal verhuiswaarden die wij hoog in het vaandel dragen. Wanneer u met ons in zee gaat zullen wij u met raad en daad bijstaan tijdens uw verhuis.

Enkele van onze bedrijfswaarden: Iedere verhuis heeft zijn eigen kleine dingen, daarom krijgt u een personnlijke aanpak. De zaakvoerders helpen mee bij de verhuis, wij weten dus vanuit de praktijk wat de punten zijn waar op gelet moet worden. U krijgt bij ons een correcte en eerlijke prijs die rekening houdt met het volume, de werkuren en de verhuisafstand. Wij recruteren alleen ervaren verhuizers, al ons personeel krijgt ook een interne opleiding. Wij zijn stipt in onze afspraken en stipt op tijd bij de aanvang. Wij gaan altijd voor 100% klantentevredenheid.