Verhuisbedrijf Snel woning leegmaken

BEL 0488 36 30 41

leegmaken woningen huizen appartementen kantoren ontruimingen opruimingen betaalbaar

Wij ontruimen uw woning, huis of appartement over heel België. Volledige of gedeeltelijke ontruimingen. Het leegmaken van huizen, appartementen, inboedels. Het inpakken demonteren en monteren van meubels. Kantoren leegmaken.

algemene opruimingen.

Een gebouw laten ontruimen als u gaat verhuizen of als u het te koop gaat zetten. Of gedeeltelijke ontruiming, na het verhuis van een familielid of na brand- of waterschade. Geen probleem wij ontruimen alle mogelijke ruimtes.

opruimen na overlijden.

Een huis opruimen na een overlijden kan soms heel emotioneel zijn. Wij kunnen als externe personen soms beter deze taken verrichten. Dit kan ook gaan over een of meerdere kamers in uw woning. Wij werken samen met een klusbedrijf om bepaalde zaken te renoveren indien nodig.

Kelder & zolder ontruimen.

Kelders en zolders zijn dikwijls opslagplaatsen voor van alles en nog wat. En na ettelijke jaren staat er wel wat rommel. Maar ja die eiken eetkamer via de zoldertrap verhuizen met uw auto naar het containerpark is 2 bruggen te ver. Wij klaren de klus voor u!

+
Ontruimingen vorig jaar
+
Gereden km's
*
Ton puin weggevoerd
+
24u op 24u paraat
Woning leegmaken

voor verkoop, na verhuur

Nadat u uw eigendom voor lange tijd heeft verhuurd. Wilt u uw eigendom een frisse nette verschijning geven. Eerste stap is een grondige opruiming en ontruiming van de gehele woning. Wij hebben de expertise om dit op een vakkundige wijze te doen.

Verhuisbedrijf Snel doet vlot en grondig zijn werk. Zijn er zaken die u toch nog wil bijhouden maar het is zo'n nest dat u het niet meteen kan meenemen. Laat het ons weten, wij verhuizen die oude barkast, met die mooie spiegel naar u thuis. Wij houden bij het leegmaken van uw huis of appartement rekening met uw vragen.

Soms zijn er stoffen in uw huis die een speciale behandeling vragen. Oude fotografen hadden soms een "donkere kamer" met heel wat giftige chemische producten. Dat mag je niet zomaar in de pompbak gieten. Wij zorgen ervoor dat dit op de juiste ecologische manier wordt verwerkt.

Container huren en ander materiaal

Onze zorgen niet de uwe

Bij grote opruimingen gaat het het snelst met containers. Wij kunnen deze tegen een scherpe prijs laten plaatsen. Op voorhand schatten wij het nodige volume in. Sommige zaken zijn recupereerbaar en kunnen apart gesorteerd en verwerkt worden.

Het voordeel van een container is dat je er veel inkrijgt. Hierdoor moeten we minder over en weer rijden en spaart u tijd uit. Een container betaalt zich dikwijls op deze wijze volledig terug.

Wij komen allerlei inboedels tegen in ons vak. Elke inboedel is persoonlijk, wij begrijpen wat discretie is. De hele buurt moet niet uw hele inboedel kunnen bekijken.

Wij kijken steeds wat we langswaar we uit de woning of kantoor zullen krijgen. Ladderliften kunnen soms aangewezen zijn, zeker als we een appartement op een hoge verdieping moeten ontruimen.

Waarom kiezen voor Verhuisbedrijf Snel om uw woning leeg te maken?

Wij nemen al uw verhuis-, ontruim- en opruimzorgen uit uw handen. Geen stress en geen gezever. Wij zijn professioneel, discreet en onafhankelijk. Wij kennen veel mensen in de sector om echt alles weg te krijgen. Wij doen dit dag in dag uit, we zijn gewoon sneller. Wij respecteren al de milieuvoorschiften. Als er afval is dan wordt dit op de wettelijke manier verwerkt.

Professionele opruimers. 15 jaar ervaring en een ervaren team. Hoe sneller uw huis leeg is hoe sneller dat u het kan verkopen of renoveren. Wij rijden voor u naar het containerpark met onze eigen voertuigen.