Verhuisbedrijf Snel laten inpakken

BEL 0488 36 30 41

Inboebel laten inpakken verhuisservice goederen meubels stukken verpakken

Inpakken van meubilair, van grote stukken, breekbare goederen, waardevolle en fragiele voorwerpen. Wij zorgen voor het juiste inpakmateriaal en dozen, folie, dekens, ... enz.

Laten inpakken

Laat je inboedel door ons enkele dagen voor je verhuis inpakken. Een goed ingepakte inboedel zorgt voor een vlotte verhuis. Zit geen weken te kamperen tussen de verhuisdozen in je bestaande woning. U betaalt ons per uur, maar op de dag van de verhuis gaat het gewoon vlotter en daardoor wordt er op de dag van de verhuis tijd uitgespaard. Door het inpakken weten wij op voorhand wat de "zware" stukken zijn.

Breekbare goederen

Serviezen, glazen, spiegels, tv, electronica, ... zijn kwetsbare goederen. Deze goederen worden door ons voorzichtig maar goed ingepakt langs alle zijden. Een klassieke fout is een porseleinen servies met 1 laagje krantenpapier in een 1golf kartonnendoos. Dat is vragen om problemen. Sterke verhuisdozen die het gewicht kunnen dragen van de inhoud. Bubbelfolie vangt schokken op, krantenpapier veel minder.

Volledig of gedeeltelijk

Uiteraard kan u zelf een deel inpakken. Lakens, kussens,.... daar heb je geen sterke verhuizer voor nodig. In onderlinge afspraak kunnen wij alles voor u inpakken of slechts bepaalde goederen of kamers. Als je het niet gewoon bent van kelders of zolders leeg te maken dan kan dit serieus tegenvallen. Onze gediplomeerde verhuizers hebben de ervaring en schatten het te verpakken volume perfect in.

Laten uitpakken

Laten uitpakken kan ook. Misschien heeft u veel tijd om alles in te pakken in uw bestaande woning, maar eenmaal verhuisd wilt u geen weken in de rommel zitten. Wij helpen u met de meubels ineens op de juiste plaats te zetten. Wij kunnen helpen met het monteren van kasten, tafels, ... en het ingepakte servies kunnen we ook terug uitpakken en alles netjes op de voorziene plaats zetten. Totaalverhuis.

U heeft zelf verhuismateriaal

Valiezen, reiskoffers zeker als deze op wieltjes staan zijn een plezier om als verhuismateriaal te gebuiken. Ze zijn ervoor gemaakt. Een sterke verhuiskoffer is ideaal om een aantal zware goederen mee te vervoeren. Je stapels boeken wegen zwaar, maar in een valies op wieltjes, rol je er in alle comfort mee naar je auto of naar de verhuiswagen. En op die manier bespaar je op verhuisdozen.

Professionele inpakkers

Iets wat je elke dag doet, doe je goed. De meeste mensen verhuizen maar een paar keer in hun leven. Wij verhuizen elke dag opnieuw. Hoe pak je nu zo'n lampekap in? Wij weten hoe en we zorgen er ook voor dat die zonder deuken uit de verhuis komt. Een verhuis zonder breuk en zonder schade is een basiswaarde bij Verhuisbedrijf Snel. Wij duiden op de ingepakte inboedel aan, wat voor waar bestemd is, geen gepuzzel achteraf.

goed verpakt

De inpak aanpakken

Wij weten van aanpakken bij het inpakken. Vakkundig ingepakte goederen beperkt de kans op schade of breuk. Wij gaan steeds voor tevreden klanten en dat betekent een zorgeloze verhuis zonder breuk en tegen de afgesproken prijs.

Onze klusjesdienst

U krijgt die spiegeldeur niet meer recht in uw kleerkast. Die latjes hangen los. Een stopcontact dat uit de muur hangt. Maak gebruik van onze klusjedienst. Wij hebben een paar rasechte doe-het-zelvers in ons team.

Kantoor inpakken

Uw bedrijf moet blijven draaien. Time is money. Iets wat wij bij Verhuisbedrijf Snel volledig begrijpen. Samen met uw bedrijf stellen wij een verhuisplan op, zodat we de overlast beperken en u kan blijven doorwerken.

inpakken en verhuizen
Vraag uw vrijblijvende offerte aan. contact
Of bel gewoon 0488 36 30 41